Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Monsters: Lendületben

2013.11.18. 22:14 - Tomi_Tanguay

Az elmúlt héten négy mérkőzésből hármon győzelmet aratott az egyre jobb formába lendülő Lake Erie Monsters alakulata az AHLben.

Múlt hétfőn a divízió-vetélytárs Rochester Americans vendégeként 2-1es győzelmet arattunk büntető lövések után.
Az első harmadban még a vendéglátók jutottak előnyhöz emberhátrányból, ám a meccs derekánál Elliott lövésével egyenlítettünk, majd a szétlövések során a rendes játékidőben 34 védést bemutató Calvin Pickard háromból három hazai kísérletet hárított, miközben részünkről Barrie, Lerg, Smith egyaránt betaláltak. Ezáltal egy izgalmas meccsen mindkét pontot elhoztuk Rochesterből.

Három nappal később a Toronto Marlies együttesét láttuk vendégül a Quicken Loans Arénában és a vendégek fölénye ellenére 3-1es sikert értünk el ellenük.
A gól nélküli első harmadot követően a találkozó 32. percében a kanadaiak szereztek előnyt, de a csapatkapitány Lerg jóvoltából még a második felvonás vége előtt egyenlítettünk PPből. Ezt követően a záró menet nyolcadik percében újra kihasználtunk egy emberelőnyt, ezúttal Carey volt eredményes, aki az idei második gólját szerezte, majd a finisben a hátvéd Beaupre ide első találata állította be a végeredményt.
Pickard ezúttal 28 védést mutatott be egyetlen kapott találat mellett, míg a kapitány Bryan Lerg már a nyolcadik találatát szerezte az évben.

Másnap a Hamilton Bulldogs otthonában léptünk fel és egy izgalmas mérkőzés végén 5-3ra diadalmaskodtunk ellenük.
Az első harmadban a házigazdák szereztek vezetést és a második elején 2-0ra is mentek már, azonban a középső felvonás nagyszerűen jött ki a Monsters számára: a mieink hat perc leforgása alatt négyszer vették be a kanadai kaput. A clevelandi gólgyár az előző este is eredményes Beaupre találatával kezdődött, kisvártatva Desbiens is betalált, majd Hishon lekészítéséből Elliott tüzelt a ketrecbe, a verőember Heard jóvoltából pedig már 4-2es előnyben voltunk. Így fordultunk rá az utolsó játékrészre, ahol hiába nyomott a Hamilton, csak a hajrá perceiben tudtak szépíteni, de Wyman villanásából visszaállítottuk a két gólos különbséget és újabb fontos diadalt könyveltünk el.
Most Aittokallio kapott lehetőséget, a finn kapus 34 kapura lövésből 31-et hárított, a mezőnyjátékosok közül Stefan Elliott és Mitchell Heard három-három ponttal (mindketten 1+2) bizonyultak a legeredményesebbnek.

Szombaton a két csapat Clevelandben ismét összecsapott egymással, a Bulldogsnak pedig sikerült a revans, ugyanis szétlövések árán 3-2re ők győztek.
A vendégek kétszer is vezettek a rendes játékidő alatt, azonan Meurs és Wyman révén mindkétszer idejében válaszolni tudtunk. Ennél többre viszont képtelenek voltunk, a kanadaiak több kapura lövéssel operáltak, Lerg pedig a harmadik harmadban büntetőt hibázott. A 65 játékpercet követően sem voltunk sikeresek a szétlövésben, Tokarski lehúzta a rolót és hihetetlen módon mind az öt hazai lövő hibázott.
Pickard 33 védéssel jeleskedett a mérkőzésen, a szétlövésben kapott egyetlen gól sajnos a vereséget jelentette.

Fontos meccseket nyertünk meg a napokban, így a tabellán elfoglalt helyünkön is sikerült javítani, már csak néhány ponttal vagyunk a rájátszástól lemaradva, igaz szinte minden riválisnál több mérkőzésen vagyunk túl. A folytatásban újabb komoly rangadók állnak a Lake Erie előtt, jövő héten például két hazai derbi következik az Oklahoma City Barons ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr995670001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása